RSS Feed

Site-uri cu imagini

Posted on

Titlul cam spune întreaga poveste… Am să scriu mai jos o listă cu câteva site-uri care conțin poze de toate felurile (cu text, fară text, de design, artă fotografică, poze care te fac să râzi etc)

  1. http://vi.sualize.us/ – până acum acest site mi se pare cel mai bine organizat. Are foarte multe categorii si userii care au uploadat pozele au fost foarte generoșii cu tag-urile, prin urmare pot să găsești mai ușor ce te interesează
  2. http://weheartit.com/ – un site foarte…roz. Nu vreau să discriminez dar mi se pare un site adresat în special fetelor. Majoritatea imaginilor pe care le-am găsit aici au conținut texte motivaționale, sau amuzante, dar sunt destule imagini cu schițe, haine, animăluțe and so on…girly 🙂
  3. http://imgfave.com/ – acest site pare mai mult o extensie a paginii tumblr… dovadă că am putut să dau follow. Și aici puteți să găsiți foarte multe categorii, design-ul e destul de simplu și este un buton în partea dreaptă a paginii care te duce la o imagine nouă, aleatorie.
Cam atât. Vă invit să accesați fiecare site, sigur o să găsiți o imagine care o să se potrivească perfect ca wallpaper pe desktop vostru!
Good luck!

Reclame

About undoi3

I'm a student

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: